Wie ben ik

 

Mijn naam is Sandra Wientjens-Megens, ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.

Sinds ik zelf moeder ben, zie, voel en ervaar ik hoe mooi dat is. Onvoorwaardelijke liefde! Een uitdaging en een enorme groei en ontwikkeling, vooral ook voor jezelf. 

Door mijn eigen ervaringen in het ouderschap ben ik gerichte opleidingen gaan volgen. Ik blijf mezelf graag ontwikkelen. Ten eerste deed en doe ik dat voor mezelf en mijn eigen gezin. Vanaf nu wil ik dat ook graag delen met anderen. Het heeft mij enorm geholpen en dat gun ik jou ook. 

Daarom wil ik graag helpen. Kinderen en hun ouders, jongeren en (jong) volwassenen die vastlopen in het drukke, vaak prestatiegerichte leven van onze huidige maatschappij. Op welke manier dan ook.

Door te luisteren, te kijken wat eraan ten grondslag ligt, gaan we naar de kern. Samen zoeken naar een fijne oplossing. Dat bereiken we door middel van gesprekken, coaching in combinatie met energetische behandelingen om je te ondersteunen. Een holistische blik op je klacht.

Dat geeft inzicht, zodat je er anders naar kan kijken en handelen. Waardoor de klacht verdwijnt, je minder problemen ervaart en of er beter mee om kan gaan.

Jij gewoon helemaal jezelf mag zijn!