Ervaringen:

Reactie plaatsen

Reacties

Longien
2 maanden geleden

Van de week een fijne behandeling gehad.
Zeer fijn van het begin af aan al en vertrouwd gevoel bij Sandra.
Zeker een aanrader.

Dank je wel Sandra

Kevin
5 maanden geleden

Vandaag een fijne maar vooral zeer ontspannen massage gehad van Sandra. Vanaf het begin tot het eind heb ik het bezoek aan als zeer prettig en ontspannen ervaren. Een grote aanrader voor een ieder die even een momentje van rust en ontspanning kan gebruiken.
Sandra bedankt!

Emiel Verhoeven
2 jaar geleden

Emiel Verhoeven
21 uur geleden
Afgelopen vrijdagochtend een ademsessie gehad bij Sandra. Het was een fijne en mooie ervaring die meer losmaakte dan ik van te voren had gedacht. Dank je wel Sandra voor de tijd, warmte en veiligheid die je me bood. Ik kom zeker nog eens terug.

Wilma
3 jaar geleden

Met Sandra van Gewoonjijenik heb ik voor het eerst kennis gemaakt op de spirituele beurs in Nistelrode. Na verloop van tijd een afspraak , intake en ademsessie gehad. Onlangs heb ik een energetische behandeling ondergaan. Sandra is hier een uur vol voor gegaan. Heel intuitief en ook de chakra's zijn daarin meegenomen. Het resultaat was rust en een groot gevoel van welbevinden, dagenlang. Sandra dank, was zeer verrassend. Wilma

van Amstel
3 jaar geleden

Bij Sandra geweest met onze dochter van 10 jaar. Wij hebben deze sessies als heel prettig ervaren! Ze coacht, maakt een stappenplan en heeft haar beter in balans gebracht! Wij zijn geweldig geholpen! Bedankt Sandra!

Arts
4 jaar geleden

Donderdag voor de eerste keer bij Sandra geweest met mijn zoon. Sinds die dag zit mijn zoon beter in zijn vel, echt een wereld van verschil. Hij vond het heel fijn bij Sandra, voelde zich meteen op zijn gemak. Echt een aanrader, super bedankt Sandra!

Jeroen van den Broek
4 jaar geleden

Bij mijn eerste ademhalingssessie wist ik niet wat ik me er bij voor mocht stellen. Gelukkig voel je je bij Sandra direct op je gemak. Haar uitleg stelt gerust en muziek biedt comfort. Ik had niet verwacht dat soms een onnatuurlijk aanvoelende ademhaling je zoveel rust en ruimte kan bieden. Dat gun je iedereen. Daarnaast voelt Sandra aan wat er nodig is, qua ademhalingsruimte maar ook energetisch wat erg prettig is.
#Aanrader

Annemieke Van de Laar
4 jaar geleden

Onder t mom baat t niet schaad t niet een ademhalingssessie gevolgd.
Naast ademhaling, loslaten, aarden zoveel gevoeld..
Dus nog twee sessies gedaan een waarbij ik dieper in mijn voelen ging... loslaten, vergeven... Het leek eng, maar voelde bevrijdend.. # beter in mn vel en voelen..
Dank je Sandra en zeker tot ziens