Aanbod en werkwijze:

 

Na een kennismaking/ intakegesprek kijken we samen wat er nodig is. Wat voel je, waar heb je behoefte aan, wat heb jij nodig?

Voor de één volstaat een aantal energetische behandelingen of ademsessies, voor de ander zijn dat energetische behandelingen in combinatie met coaching. Het gaat erom dat het goed aansluit op jouw wensen, jouw doel en jouw gevoel.

Wat jij nog niet kan, dat mag je leren. Wat je wel kan, mag je gaan zien. Groeien en ontwikkelen, ieder met zijn of haar eigen talent.

Ik loop een stukje met je mee. Tot je het weer zelf kan. Het zit allemaal al in jezelf, ik help je graag op weg.

 

 

Energetische Therapie:

 

Bij een energetische behandeling kijk ik, voel ik wat jij nodig hebt. Je kunt zowel liggend op een behandeltafel als zittend op een stoel behandeld worden.  
De duur van een behandeling is ongeveer 60 minuten. 

Door toepassing van energetische therapie zijn tal van klachten met goede resultaten te behandelen. De resultaten zijn afhankelijk van:

  • De aard van de klacht
  • De duur van de klacht
  • De individuele gevoeligheid voor de therapie

Energetische therapie richt zich op het herstellen van de harmonie en de natuurlijke balans in het lichaam en het bevorderen van het zelfherstellende vermogen van de mens.

Energetische therapie is gegrond in oeroude tradities. Geneeswijzen, waarbij het werken met energiebanen (meridianen), acupressuur, chakra’s en de natuurelementen een duidelijke plek hebben. Het overeenkomstige aspect in het geheel is energie en valt onder natuurgeneeskunde.

Natuurgeneeskunde richt zich zoveel mogelijk op de gehele mens: op het lichamelijke, het energetische en psychische (emotioneel, mentaal en spiritueel) niveau, de omgeving en de wisselwerking daarvan.

 

 

Ademsessie:

 

Bij een ademsessie bespreken we eerst wat er nodig is. Maken we samen de keuze welke methode het beste bij jou past: Bijvoorbeeld de verbonden ademhaling,  de Wim Hof ademtechniek of hart coherentie. Vooraf leg ik duidelijk uit wat we gaan doen.  Na dit gesprek mag je plaatsnemen op een comfortabel matras en gaat de ademsessie beginnen. Tijdens de ademsessie ondersteun en begeleid ik je. Op gevoel, ofwel intuïtie, maak ik tijdens de sessies ook gebruik van affirmaties en acupressuurpunten. Laat je verrassen. Geef jezelf de tijd en de ruimte om het te beleven en te ervaren. Na afloop nemen we de tijd om je ervaring samen te bespreken.  

Ook groepssessies zijn mogelijk.

 

 

Ontspanningsmassage:

 

Een weldadige ontspanningsmassage. Even een momentje voor jezelf. Je lijf compleet ontspannen, weer de balans voelen tussen hoofd en lichaam. Dat is wat een ontspanningsmassage voor je doet, een weldaad voor lichaam en geest.