Werkwijze

Na een intakegesprek kijken we samen wat er nodig is. Wat voel je, waar heb je behoefte aan, wat heb jij nodig?

Voor de één volstaat een aantal energetische behandelingen of ademsessies, voor de ander zijn dat energetische behandelingen in combinatie met coaching. Het gaat erom dat het goed aansluit op jouw wensen, jouw doel.

Wat jij nog niet kan, dat mag je leren. Wat je wel kan, mag je gaan zien. Groeien en ontwikkelen, ieder met zijn of haar eigen talent.

Ik loop een stukje met je mee. Tot je het weer zelf kan. Het zit allemaal al in jezelf, ik help je graag op weg.

Coaching

De coachtrajecten zijn op jouw persoonlijke wensen afgestemd.

Als eerste onze kennismaking, klikt het?

Dan stuur ik je een vragenlijst ter voorbereiding, om ontwikkeling, omgeving en bijzonderheden duidelijk te krijgen.

In ons eerste gesprek gaan we samen een plan opstellen. De intake duurt maximaal een uur. Wat wil je graag bereiken? Wat is daar voor nodig? Wat is mijn visie over het geheel, wat heb ik voor ideeën en kun jij je daarin vinden? Ik maak gebruik van onder andere oplossingsgerichte coaching, systemisch werken en focussen felt sense. Heb je vragen, stel ze gerust en ik leg alles aan je uit.

Zo gaan we samen op weg tot we jouw doel bereikt hebben!

Energetische Therapie

Bij een energetische behandeling kijk ik, voel ik wat jij nodig hebt. Je kunt zowel liggend op een behandeltafel als zittend op een stoel behandeld worden.  
De duur van een behandeling is ongeveer 60 minuten. Tijdens de eerste afspraak hebben we eerst een intakegesprek en aansluitend een eerste behandeling. Het totale consult zal dan maximaal 90 minuten duren.
Door toepassing van energetische therapie zijn tal van klachten met goede resultaten te behandelen. De resultaten zijn afhankelijk van:

  • De aard van de klacht
  • De duur van de klacht
  • De individuele gevoeligheid voor de therapie

Energetische therapie richt zich op het herstellen van de harmonie en de natuurlijke balans in het lichaam en het bevorderen van het zelfherstellende vermogen van de mens.

Energetische therapie is gegrond in oeroude tradities. Geneeswijzen, waarbij het werken met energiebanen (meridianen), acupressuur, chakra’s en de natuurelementen een duidelijke plek hebben. Het overeenkomstige aspect in het geheel is energie en valt onder natuurgeneeskunde.

Natuurgeneeskunde richt zich zoveel mogelijk op de gehele mens: op het lichamelijke, het energetische en psychische (emotioneel, mentaal en spiritueel) niveau, de omgeving en de wisselwerking daarvan.

Ademsessie

Allereerst een intakegesprek. We bespreken onder andere wat je verwachting , je doel, je intentie is.  Aan de hand van het intakegesprek beslissen we welke methode het beste bij jou past: de verbonden ademhaling,  de Wim Hof ademtechniek of hart coherentie. Ik leg duidelijk uit wat we gaan doen, ik coach, ondersteun en begeleid je. Na dit gesprek mag je plaatsnemen op een comfortabel matras en gaat de ademsessie beginnen. Op gevoel, intuïtie maak ik tijdens de sessies ook gebruik van affirmaties en acupressuurpunten. Laat je verrassen. Geef jezelf de tijd en de ruimte om het te beleven. Na afloop nemen we de tijd om je ervaring te bespreken.  

Vanaf november 2021 ook groepssessies te boeken

Ontspanningsmassage

Even een momentje voor jezelf. Je lijf compleet ontspannen, weer de balans voelen tussen hoofd en lichaam. Dat is wat een ontspanningsmassage voor je doet, een weldaad voor lichaam en geest.